facebooktwitter-bird-logo-shape-in-a-squaregoogleinstagram
Covid-19 ve  TatilCovid-19 ve Tatil30.11.2020 00:05:00

Villa Books ile Herkesin Tatil Villası Var! 

Bütün dünyayı etkisi altına alan Covid-19 sebebi ile tatil yerlerinin çoğu sizlere yeterince güven vermiyor olabilir. Bu zorlu süreçte tatil yaptığınız süre boyunca yalnızca sizin kullanımınıza ait alanlara ihtiyaç duyabilirsiniz.

Yaşantımızın yoğun iş termposuna ve stresli akışına devam etmemizi sağlayan motivasyonu tatil fikri ile sağlayabiliyoruz. Yeni yerler keşfetmeyi, yeni lezzetler deneyimlemeyi, farklı mekanlar görmeyi ve eğlencenin keyfini hiç bir şeyi düşünmeden çıkarabilmeyi istiyoruz. Villa Books'un, tüm tatil ihtiyaçlarınıza cevap verecek şekil de tasarlanmış tatil vilları bu noktada sizlere sunuluyor.

Villa Books, doğaya saygı ilkesi ile sanatçıların ve mimarların birlikte çalıştığı özel tasarım villalarında açık ve kapalı özel havuzları, çocuk havuzu, jakuzi, buhar banyosu, sauna, şömine, özel bahçeleri, kötü hava şartlarına rağmen keyifle girebileceğiniz isitmalı havuzları ve daha birçok seçeneği ile sizlere Ege ve Akdeniz bölgelerinin muhteşem doğasında 'dört mevsim tatil' imkanı sağlamaktadır. Villarımızın manzaraya uygun konumları ve geniş terasları yoga ile ilgilenen misafirlerimize harika bir deneyim sunarken sosyal medyanız için profesyonel bir ekiple çalışılmış havası veren içerik ve fotoğraflara da sahip olabilirsiniz.

Muhafazakar Villa, Balayı Villası, Lüks Villa ve her bütçeye, kişi sayısına uygun villa seçenekleri ile herkesin kafasında tasarladığı Tatil Villasına ulaşmasını mümkün hale getiriyoruz.

Villalarımız her misafirimizin konaklamasından sonra uzman ekibimiz tarafından son teknoloji temizlik aletleri ile sizlerin kullanımına hazır hale getirilmektedir.

Düşünceleriniz ve fikirleriniz bizim için değerli, bloğumuzu cevaplayabilir veya E-mail adresimize yazabilirsiniz

info@villabooks.com

Yorumlar
  • Henüz Hiç Yorum Yapılmamış..
Yorum Yap
Adınız Soyadınız
Mesajınız
Güvenlik Kodu
Güvenlik Kodunu Giriniz
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
  • KARŞILAŞTIR 0
  • GÖSTER