facebooktwitter-bird-logo-shape-in-a-squaregoogleinstagram
V-ARC Villa Mimari yeni sayı yayınlandı
24, MartV-ARC Villa Mimari yeni sayı yayınlandı

Normal bir Villa ile ticari getiriler sağlaması beklenen TATİL VİLLA arasındaki farklar nelerdir.

Devamını Oku
Kalkan Gezilecek Yerler Nelerdir? Kalkan Nerede, Nasıl Gidilir? Kalkan'ın En Meşhur Plajları
15, AğustosKalkan Gezilecek Yerler Nelerdir? Kalkan Nerede, Nasıl Gidilir? Kalkan'ın En Meşhur Plajları

Kalkan da Villa Tatili yapan Misafirlerin ziyaret edebileceği benzersiz lokasyonlar nelerdir, nasıl gidilir. Kalkan, Türkiye'nin en çok tercih edilen tatil beldelerinden bir tanesidir. Burası Antalya ilinin Kaş ilçesine bağlıdır. Doğal güzellikleri ve tarihi yerleri ile her sene pek çok yerli ve yabancı turistin uğrak noktası olmaktadır. Bunun yanında denizinin güzelliği nedeni ile de sıklıkla tercih edilen tatil yerlerinden bir tanesidir.

Devamını Oku
Sonsuzluk Havuzlarının Bitim Noktası Çocuklar İçin Tehlike Oluşturur mu ?
31, TemmuzSonsuzluk Havuzlarının Bitim Noktası Çocuklar İçin Tehlike Oluşturur mu ?

Son dönemin en popüler havuz stillerinden olan sonsuzluk havuzu, tatile çocuklarıyla giden ebeveynler için endişe yaratıyor. Peki, bu endişelerin gerçeklik payı var mı ? Çocuklar için tehlikeli bir durum söz konusu mu? Pek çok villa kiralama sitesinde farklı bir seçenek olarak karşımıza çıkan sonsuzluk havuzlu villalar, hoş görüntüsü ve ortam ambiyansı ile ilgimizi çekiyor. Sonsuzluk havuzu tercih edilmeli mi, edilmemeli mi?

Devamını Oku
Villa Tatili artık herkesin tercihi
Muhafazakar Villa Nedir? Ne değildir!
30, MartMuhafazakar Villa Nedir? Ne değildir!

Muhafazakar Villa kelime yapısı olarak İslami yaşamı benimsemiş kişilere hitab ettiği düşünülsede ,farklı dinlere mensup kişilerde aile gizliliği için Muhafazakar Villayı tercih edebildiğinden dolayı Muhafazakar kelimesini salt İslami yaşam tarzı ile özleştirmek doğru olmaz. Son 3 yılda özellikle ergen yaşta çocukları olan İngiliz ailelerinde muhafazakar villa tercih ettiğini deneyimli Turizm Seyahat Acaentası Villabooks.com açıklamaktadır. Özel yaşam alanını koruyarak ,rahat tatil geçirmek , kısmen veya tamamen izole tatil yapan her aile esasen potansiyel Muhafazakar Villa talebine sahiptir.

Devamını Oku
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
  • KARŞILAŞTIR 0
  • GÖSTER