facebooktwitter-bird-logo-shape-in-a-squaregoogleinstagram
Villa Tatili artık herkesin tercihiVilla Tatili artık herkesin tercihi9.06.2021 13:00:00

2020 yılı, geriye baktığımızda tüm dünyada eşi görülmemiş bir depresyon yarattı insanlarda. Aşının bulunması ve artık uzun ve kapalı kapılar ardında yaşadığımız bir yarıyıldan sonra yaz tüm güzelliği ve yeni umutlar ile kapımızda. Şimdi tatil zamanı ! Herşeyi geride bırakmanın, yenilenmenin, dinlenmenin, sevdiklerimizle bir arada unutulmaz anları yaşamanın tam da zamanı.

Ülkemizde tatil deyince akla ilk gelen alışkanlıklar ise artık pandemi ile oldukça değişti ve büyük bir ivme ile de değişmeye devam ediyor. Bu yeni kavram hem güvenli, hem hijyenik, hem de oldukça keyifli bir tatil imkanı sunuyor. Evet tüm dünyada da artık tatilciler daha kişiye özel, daha korunaklı, belki de daha gözlerden uzak tatil şeklini, VİLLA KİRALAMA yı tercih ediyorlar. Bu noktada ülkemizdeki lokomotif bölge Fethiye Kalkan bölgesi.

Kalkan bölgesi hem barındırdığı tarihi kıymetleri, hem de dünyanın ilgisini çeken inanılmaz coğrafyası, yılın 12 ayı ziyaret edilmesi, ve yüzlerce farklı konum ve yapıda tatil villası ile bambaşka bir keşif olacaktır. Elmas gibi parlayan kaputaj plajı, mavi yolculukla ulaşabileceğiniz Fırnaz koyu, benzersiz kumu ile uçsuz bucaksız Patara plajı, 1988’de UNESCO Dünya Miras Listesi’ne adını yazdıran Xanthos ve Letoon Antik Kentleri, Likyaya başkentlik yapmış Patara antik kenti, Pirha antik kenti, tekneyle ulaşılan mavi mağara, Güvercinlik deniz mağarası, Bezirgan Yaylası,  sıcağı sevmeyenler için İslamlar Köyü bölgede ziyaret edebileceğiniz bambaşka bir dünya. Doğal olarak bu kadar coğrafi, tarihi ve kültürel zenginlik ufak bir yarıçap içinde gezebileceğiniz halde iken, bölge ziyaretçileri ve özellikle Villa Tatili müşterileri her yıl artmakta.

Bu noktada ise devreye seyahat acentaları ve ev sahipleri giriyor. Bölgeyi iyi tanıyan, her yıl çok sayıda turist ağırlayan ev sahipleri artık villalarını ciddi bir yatırım aracı olarak görmekte ve evlerine olan talep kendilerini de bu konuda sektörün önemli yapıtaşları haline getirmekte. Neredeyse her villa sahibi, aynı otellerdeki disiplin ile, verdikleri hizmeti belli bir standarda taşımışlar hatta otellerin çok ötesinde hizmet verenler de azınlıkta değil artık. Acentalar ise ev sahipleri ile sürekli dirsek temasında ve çoktan kendi dilleri oluşmuş aralarında. Tatilci iseniz tek yapmanız gereken bu acentalar ile bağlantı kurup size sunulan seçenekleri keyifle değerlendirmek. Zaten bir kere bu tatili yapanlar, artık müdavim oluyorlar ve sezon başlamadan takvimlerde yerlerini ayırtıyorlar. 

Villabooks olarak bu konuda üst düzey hassasiyet ve özveri ile çalışıyoruz. Geniş portföyümüz ile siz Villa Tatili severlere mutlaka uygun yapıda seçeneklerimiz mevcuttur. 

Villabooks.com ziyaret etmeyi unutmayın!

 

Yorumlar
  • Henüz Hiç Yorum Yapılmamış..
Yorum Yap
Adınız Soyadınız
Mesajınız
Güvenlik Kodu
Güvenlik Kodunu Giriniz
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
  • KARŞILAŞTIR 0
  • GÖSTER