facebooktwitter-bird-logo-shape-in-a-squaregoogleinstagram
HakkımızdaHakkımızda19.08.2020

VillaBooks Nedir?

  VillaBooks grubu 2000 yılında Amerika'nın Doğu Yakası eyaletlerinde özel tasarım villalar inşaasına Nationwide Builders Corporation adı altında başlamış olup, halen bu alanda faliyetlerini sürdürmektedir. Yine aynı dönemlerde Florida'nın Miami Beach bölgesinde AirBNB vs.gibi sistemler olmadan "Kısa Süreli Yazlık Konut" kiralama faliyetlerini ilk kez icra etmiştir.

 2008 yılından itibaren Mühendislik faliyetlerini Türkiye'de sürdürmeye başlayan firma yetkilileri ,bir çok önemli Villa,Residence, Hastahane , AVM ve Ofis projesinde Profesyonel Yönetici olarak imza atmıştır.

 2006 yılı itibariyle Kalkan merkezli olarak gelişen "Villa Kiralama İş Modeli" hakkında çeşitli analiz ve araştırmalar yapan firma kurucuları ,bu İş Modelinin "Misafir Odaklı" , "Sürdürülebilir "  ve "Güvenli" bir sistem altında teşkil etmek amacı ile MYARGE Mühendislik ve Turizm Bilgi Teknolojileri A.Ş. yi kurmuştur. 

SSL sertifikalı VillaBooks.com  Web platformu üzerinden " Kısa Süreli DOĞRU Villa Kiralama " Hizmetlerini , İzmir Merkez Ofis ve Kalkan Şubeleri  ile sürdürmektedir. 

Uzmanlık alanı Villa İnşaa ve Tasarımı olan grubumuz VillaBooks.com platformu sayesinde Misafirlerimizin eğilim ,isteklerini ,bölgelerdeki kültür varlıkları ve tarihi değerleri analiz ederek ;

  • Mimari Literatüre girecek bölge ve tarihi ile uyumlu Villa Tasarımları Geliştirmek,

  • Özel tasarımlarımız ile hizmet verilen bölgenin Uluslararası Turizmdeki değer ve talebini artırmak,

  • Pörtföyündeki Villalar için Ev Sahiplerine Geliştirici tasarımlar sunmak,

  • Villa Misafirlerine ,tatillerini geçirdikleri villanın yakın bölgesi hakkında tarihi ve kültürel bilgileri sunmak.

  • Ve her ziyaretçiye hayalindeki villa projesi için bir Işık yakmak.

VillaBooks için "Villa" ismi sadece lüks konuta verilen genel bir  "AD" değildir.

  • Bölgesi ile uyumlu,

  • Kendine has karakteri olan,

  • Misafirinin anılarında yer alabilecek,

Özellikli mekanlar olmalıdırlar. Pörtföy ekibimiz sisteme  ekledikleri her bir villayı bu bazda analiz etmektedir.

Ruh halinize ,tatil ihtiyaçlarınıza en uygun Villa'yı VillaBooks.com dan sizde seçebilirsiniz , ancak biz ön görüşmeyi tercih ederiz 

Lütfen kiralamadan önce bizi arayınız .


 Kiralık villa ve Kiralık yazlık sektöründe 10 yıldır Türkiye’nin lider konumunda olan firmamız, sizlere en uygun kiralık villa ve kiralık yazlıkları bulmanıza yardımcı olmaktadır. İsteğinize bağlı muhafazakar villalar, korunaklı villalar, balayı villaları ve özel günleriniz için günlük, haftalık kiralama konusunda farklı seçenekler ve fiyat avantajları ile ağırlıklı olarak Kalkan bölgesinde sizlere hizmet vermektedir. Sizde villanızı kiraya vermek istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Villabooks Grubu ilana aldığı her villa için  VİLLABOOKS STANDARTLARI KONTROL işlemine tabii tutmaktadır. Standartlara uymayan Villalar Kısa Süreli Tatil Villa Kategorilerinden herhangi birine  eklenmez.

Firmamız A grubu 13152 lisans numaralı TÜRSAB üyesi bir seyahat acentesidir.

Saygılarımızla 

Yorumlar
  • Henüz Hiç Yorum Yapılmamış..
Yorum Yap
Adınız Soyadınız
Mesajınız
Güvenlik Kodu
Güvenlik Kodunu Giriniz
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
  • KARŞILAŞTIR 0
  • GÖSTER