facebooktwitter-bird-logo-shape-in-a-squaregoogleinstagram
Kiralık Tatil Villa tercihinde  neden Kalkan bölgesi en önde ?Kiralık Tatil Villa tercihinde neden Kalkan bölgesi en önde ?29.03.2021 18:35:00

Kiralık villa ve Kiralık yazlık sektöründe 10 yıldır Türkiye’nin lider konumunda olan Villabooks, sizlere en uygun kiralık villa ve kiralık yazlıkları bulmanıza yardımcı olmaktadır. İsteğinize bağlı muhafazakar villalarkorunaklı villalar, balayı villaları ve özel günleriniz için günlük, haftalık kiralama konusunda farklı seçenekler ve fiyat avantajları ile ağırlıklı olarak Kalkan bölgesinde sizlere hizmet vermektedir. 

Peki Neden Kalkan , Misafirlerimizin  Kiralık Villa ve Kiralık Yazlıktercihinde  ön sırada ?

Antalyanın Kaş ilçesine bağlı Kalkan Beldesi, lüks evleri kiralama konusunda ülkemizdeki en popüler yerlerden biridir. Türkiye’dekivilla  turizm inin  %52 ’si bu bölgeye aittir.

Temel sebep Kalkan’ın coğrafi yapısı büyük otel inşaası için dezavantaj olsada ,, Villalar için avantajdır .Kalkan'da geniş düzlüklerin olmaması , inşaası için 300- 1000 m2  alana ihtiyaç duyan Villa Tipi Yapılar için idealdir.

Tarihi dokusuna bakıldığında Likya medeniyetinin adeta kalbinde olan bu belde, birçok tarihi ve doğal güzelliklerin merkezindedir.. (Patara, Xanthos, Letoon, Saklıkent, Kaş, Kekova vs…) Coğrafi eğim , nerede ise  Kalkan’da ki bütün villalara Akdeniz ve adalar manzarası sunmaktadır. Yani sadece  dinlenmek ve  deniz manzarasından ibaret değildir.

Diğer  önemli detay ise;  Kalkan'lılar  bu alanı gerçekten temel  iş kolu olarak tüm belde olarak benimsemiştir. Eksiksiz Tatil Villa hizmetleri için nerede ise  tüm alt yapı vardır ve her geçen gün dahada  gelişmektedir.  Villa  sayısı daha fazla olan izmir'in çeşme bölgesi , hizmet alt yapısı  tam olarak gelişmediğinden Tatil Villa  Kavarmı sınırlı sayıda villa ile gerçekleştirilmektedir.

 

Yorumlar
  • Henüz Hiç Yorum Yapılmamış..
Yorum Yap
Adınız Soyadınız
Mesajınız
Güvenlik Kodu
Güvenlik Kodunu Giriniz
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
  • KARŞILAŞTIR 0
  • GÖSTER