facebooktwitter-bird-logo-shape-in-a-squaregoogleinstagram
Villa Nedir . Siz hangi tarz beğenensinizVilla ne demek?20.10.2020 11:20:00

Villa günlük hayatımızda sık kullandığımız kelimeler arasında yer alıyor. Türk Dil Kurumu'na göre (TDK) villa kelimesinin kökeni italyanca'dan geliyor...

Villa almak yer, zaman ,bütçe gibi çok bileşeni olan bir karardırVilla kelimesi kent dışında veya yazlık bölgelerde bulunan müstakil evler için kullanılır.  2-3 katlı yapı şeklinde tasarlanan villalar, bahçeli, havuzlu ve denize yakın olma özelliklerini ile farklılıklarını ortaya koyarlar. Yazlık bölgelerin yanı sıra dağlık bölgelerde de villalara yer veriliyor. Villalarda planları itibariyle, genellikle giriş katlarında salon ve mutfağa yer verilir. Ayrıca ıslak zeminin de bulunduğu villalarda üst katlarda yatak odaları bulunur.

Genelde güney cephesine bakacak şekilde konumlandırılan villalarda büyük balkonlara, teraslara yer verilir.

Son Zamanlarda Contemprorary tasarım olarak dünya literatürüne giren villa segmenti , yüksek tavanlar, geniş hacimler ,yekpare full cam cepheleri ile ön plana çıkmıştır.

Contemprorary villa tasarımlarında Myarge Mühendislik Turizm Bilgi Teknolojileri A.Ş. nin alt kuruluşu olan VillaBooks.com kiralama sektöründeki aktif faliyetleri ile bu yeni akıma öncülük eden Yegane Türk firması statüsündedir. Müşteri taleplerini , aktif konaklama deneyimi ile test eden kuruluş, ilk etkiden öte uzun süreli yaşam  gereklerinin mekanlar içinde fonksiyonel yerleşimi konusunda uzmanlaşmıştır.

Önce kal, Sonra Al  trendi ile kalıcı yatırım olan Villa Emlak Alımlarınızda pişmanlık ve kararsızlıklardan uzak emin adımlar ile yatırım yapılmasını sağlayan , Değer Mühendisliği ve Profesyonel SPK lisanslı Gayrimenkul değerleme uzmanları ile Yatırımın gerçek değerinin tespitinde yine rehber rölü üstlenmiş durumdadır.

 

Yorumlar
  • Henüz Hiç Yorum Yapılmamış..
Yorum Yap
Adınız Soyadınız
Mesajınız
Güvenlik Kodu
Güvenlik Kodunu Giriniz
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
  • KARŞILAŞTIR 0
  • GÖSTER