facebooktwitter-bird-logo-shape-in-a-squaregoogleinstagram
500 m2 Alanda Villa kurmak
31, Ocak500 m2 Alanda Villa kurmak

Bir çok villa sahibi, akıllarına gelen ilk fikre kitlenip, tasarımcısını bu fikir çevresine tutsak etme hatasına sık sık düşmektedir. Oysa tespit edilen ilk fikirler hep geliştirilmeye muhtaçtır. Tüm detayları tek seferde çözdüğünü düşünenler ya planladıkları maliyetin iş sonunda aşmasına , yada hayal ettiklerine ulaşamamakla maceralarını sonlandırır. Hep bakıma muhtaç olacak bu villa sahibi ile deyim yerinde ise “isteksiz bir EV liliğe” dönüşür ilişkileri.

Devamını Oku
Patara  Kum Tepesi
10, OcakPatara Kum Tepesi

Antalya Kalkan’da bulunan Kum Tepesi ülkemizin gizli hazinelerinden. Bu yaz keşfetmiş olduğum ve bu kadar geç kaldığım için çok üzüldüğüm bir yer ve bundan sonrasında her yaz tatil rotama mutlaka etkileyeceğim bir güzellik.

Devamını Oku
Covid-19 ve  Tatil
30, KasımCovid-19 ve Tatil

Bütün dünyayı etkisi altına alan Covid-19 sebebi ile tatil yerlerinin çoğu sizlere yeterince güven vermiyor olabilir. Bu zorlu süreçte tatil yaptığınız süre boyunca yalnızca sizin kullanımınıza ait alanlara ihtiyaç duyabilirsiniz.

Devamını Oku
Ev Sahipleri Neden VillaBooks.com 'u tercih etmeli?
20, KasımEv Sahipleri Neden VillaBooks.com 'u tercih etmeli?

Villa sahipleri yılların emeği ile oluşturdukları birikimlerini Tatil Villası İnşaatlarına yatırırken aynı zamanda hayallerini , kişiliklerini, beklentilerinide bu eserle ortaya koyar. Her biri adı koyulmamış sanatçılardır aslında Villa Sahipleri. VillaBooks ise Sanat Stüdyosudur.

Devamını Oku
Villa Beyond Capetown
6, KasımVilla Beyond Capetown

Bu çarpıcı mimari şaheseri, Güney Afrika'nın önde gelen mimari firması SAOTA tarafından tasarlandı ve konuklara yüksek kaliteli yaşam ve konfora vurgu yaparak geniş, modern bir ev ortamı sundu.

Devamını Oku
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
  • KARŞILAŞTIR 0
  • GÖSTER